CELEBRITIES

Πούλα το σπίτι σου για να μείνεις στου Di Caprio για 7 μέρες!


22 Μαΐου 2016

Δεν μπορείς να φανταστείς την προσφορά που έκανε ο Οσκαρικός ηθοποιός με τους εκατομμύρια θαυμαστές και θαυμάστριες παγκοσμίως...

Αρκεί να είσαι πλουσιόπαιδο ή να τολμάς να πουλήσεις το σπίτι σου και ίσως τότε, να έχεις την ευκαιρία να μείνεις στην πολυτελή έπαυλη του Leonardo Di Caprio.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Βήμα προς βήμα θα έπρεπε να πάρεις μέρος στις Κάννες, να έχεις πρόσκληση για το amfAR, το 23ο ετήσιο κινηματογραφικό event κατά του AIDS και να έχεις περίπου 300,000 δολάρια να διαθέσεις σε δημοπρασία για να «χτυπήσεις» και να κερδίσεις μια εβδομάδα στον πλίθινο επίγειο παράδεισο του Leonardo DiCaprio στο Palm Springs.

Όπως αναφέρει το Esquire.com ο Leo παραχωρεί το παλατάκι του από τις 3 το μεσημέρι στις 16 Ιανουαρίου του 2017 μέχρι και τις 10 το πρωί της 23ης Ιανουαρίου στο μεγαλύτερο ποσό που θα επιτευχθεί μέσω της δημοπρασίας για καλό σκοπό.

Τώρα αν πιστεύετε, ότι οι τυχεροί που θα μείνουν στο σπίτι του Di Caprio θα μπορούν να δουν και να ψάξουν τα πράγματα του, ξεχάστε το γιατί το σπίτι έχει να κατοικηθεί από το 2014.

Ωστόσο, με ιδιοκτήτη τον Di Caprio, όπως βλέπετε όλα είναι πιθανά!

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.