CELEBRITIES

Η στιλιστική κίνηση ματ της Adèle Exarchopoulos στις Κάννες


23 Μαΐου 2016

Μπορεί το φεστιβάλ των Καννών να ολοκληρώθηκε χτες, ο αντίκτυπος των λαμπερών εμφανίσεων όμως συζητιέται ακόμα. Το πιο πρόσφατο celebrity look που ξεχωρίσαμε ήταν εκείνο της Adèle Exarchopoulos, η οποία φέτος συμπρωταγωνιστεί με τη Charlize Theron και τον Javier Bardem στην ταινία The Last Face, την οποία σκηνοθετεί ο Sean Penn.

H 22χρονη Ελληνογαλλίδα ηθοποιός έλαμψε μέσα στη λευκή δημιουργία της, η οποία έφερε την υπογραφή του Nicolas Ghesquière. Custom made για την ηθοποιό, επιλέχθηκε μετά από επιθυμία της στιλίστριάς της, Camille Seydoux, η οποία μάλιστα τυχαίνει να είναι αδερφή της Léa Seydoux, φίλης και πρώην συμπρωταγωνίστριας της Adèle.

Actors attend to premiere for film 'The Last Face' in Cannes, France

Η συγκεκριμένη δημιουργία είχε ως έμπνευση την φθινοπωρινή συλλογή του γνωστού σχεδιαστή, ενώ το κομμάτι γύρω από το οποίο χτίστηκε το look ήταν το δαντελένιο μπούστο με την εντυπωσιακή διακόσμηση. Εδώ βέβαια να τονίσουμε ότι κινήθηκε σε παρόμοιο μονοπάτι με την επιλογή της Kristen Stewart στο red carpet, η οποία πριν μέρες εμφανίστηκε επίσης με ιδιαίτερα cool deux pièces σύνολο σε λευκές αποχρώσεις.

01-adele-exarchopoulos-cannes

H απαστράπτουσα αυτή δημιουργία, η οποία ήταν ένας συνδυασμός από παγιέτες, δέρμα και δαντέλα. "Ήθελα αυτό το φόρεμα να εκφράζει ποια πραγματικά είναι, μοντέρνα και απρόβλεπτη", δήλωσε η Seydoux. "Είναι ένα σύνολο αρκετά glamorous για το κόκκινο χαλί, με ένα ενδιαφέρον twist το οποίο ταιριάζει στο γούστο της Adèle και στη μοναδική προσωπικότητά της".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.