CELEBRITIES

Cannes 2016: Η Charlize Theron παραδίδει μαθήματα αριστοκρατικού sex appeal


23 Μαΐου 2016

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του «The Last Face» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Ο Sean Penn κι η Charlize Theron επιστρέφουν στη γαλλική Ριβιέρα, ακριβώς ένα χρόνο αφότου αγκαλιάζονταν ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί στην επίσημη πρεμιέρα του «Mad Max: Fury Road». Σήμερα ξανάρχονται χωρισμένοι και με τις φήμες για βίαιους τσακωμούς και αλληλοκατηγορίες να δίνουν και να παίρνουν.

Charlize Theron at 'The Last Face' premiere in Cannes

Το πρώην ζευγάρι βρισκόταν σε αμηχανία σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και διακριτική στάση προς τους δημοσιογράφους και φωτογράφους. Στις κοινές φωτογραφίες που έβγαλαν στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την ταινία, οι δύο ηθοποιοί έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλο, ενώ αντάλλαξαν ελάχιστες κουβέντες μεταξύ τους.

Charlize Theron at 'The Last Face' premiere in Cannes

Η ταινία, δυστυχώς, δεν έφτασε τις προσδοκίες κοινού και κριτικών, με αποτέλεσμα όχι μόνο να γιουχαϊστεί, αλλά να πάρει και κακές κριτικές. Σε αντίθεση με την εμφάνιση που έκανε η Charlize Theron στο κόκκινο χαλί και κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα φλας πάνω της.

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κουστούμι σε ανδρική γραμμή με ένα λευκό ξεκούμπωτο πουκάμισο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η σέξι εμφάνιση της έκανε όλους να παραμιλούν, ενώ η ίδια απέδειξε ότι μία απλή εμφάνιση κάλλιστα μπορεί να γίνει με πολύ απλούς τρόπους και αισθησιακή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.