CELEBRITIES

Brazilian power: Ambrosio & Neymar Jr εντυπωσιάζουν σε exclusive party της Replay


24 Μαΐου 2016

The-Flexibles_Replay_.jpg

Το ότι η Βραζιλία είναι γενέτειρα ιδιαίτερα ταλαντούχων και ταυτόχρονα hot ανθρώπων, το γνωρίζουμε ήδη, κάτι που οι περισσότεροι μας επιβεβαιώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τις εμφανίσεις τους. Σε επίσημο event που διοργανώθηκε στο Old Selfridges Hotel του Λονδίνου, δύο καταξιωμένοι Βραζιλιάνοι stars κατάφεραν να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής, συγκεντρώνοντας όλα τα φλας της βραδιάς. 

Neymar Jr & Alessandra Ambrosio

Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio αλλά και τον superstar των γηπέδων, Neymar Jr, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Replay με τίτλο "Hyper Collection". Οι δύο celebrities παραβρέθηκαν το θεματικό πάρτι «The Flexibles» που διοργάνωσε η εταιρία, ανάμεσα σε πολλές ακόμη διάσημες παρουσίες που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά τη νέα collection. 

Λαμπεροί και ευδιάθετοι οι δύο stars, οι οποίοι αποτελούν και τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας, πόζαραν για μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα της βραδιάς, πριν την είσοδό τους στο exclusive party όπου διασκέδασαν ανάμεσα σε καλεσμένους όπως οι Amber Le Bon, Laura Whitmore, Sarah Jane Crawford και Pixie Geldoff. Όλοι οι παρευρισκόμενοι,  ντυμένοι με Replay, διασκέδασαν υπό τους ήχους που επέλεξε το μοντέλο Daisy Lowe, σε μια ειδική εμφάνιση ως DJ της βραδιάς!

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν από τις θεαματικές perfomance Acro Soccer και Acroyoga αθλητών αλλά και επαγγελματιών του parkour, που πραγματοποίησαν άλματα από την εντυπωσιακή και διαμορφωμένη, ειδικά για τη βραδιά, κατασκευή. Όλοι οι performers φορούσαν  μοντέλα του νέου Replay Hyperfree, αποδεικνύοντας την απίστευτη ευελιξία του νέου denim και δίνοντας μια νέα διάσταση στο athleisure.

[gallery-620535]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.