CELEBRITIES

Αθηνά Ωνάση: Χωρίζει με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο;


24 Μαΐου 2016

301015104252_2870.jpg

Η είδηση του χωρισμού τους έχει σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία στα μίντια παγκοσμίως, καθώς σύμφωνα με το βραζιλιάνικο περιοδικό Epoca η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αντιμετωπίζουν κρίση στον γάμο τους, ενώ υποδεικνύουν, ότι το ζευγάρι μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου ρίχνει τίτλους τέλους.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο γάμος τους δεν τραβούσε και το ζευγάρι μετά από προσπάθειες να τα βρει, κατέληξε, ότι δεν μπορεί να αναζοπυρώσει την αγάπη και το πάθος του.

Το δημοσίευμα βέβαια, αναφέρει, ότι αυτή είναι η μία πλευρά καθώς «οι φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν πως κρίση είναι… θα περάσει, και στο τέλος θα τα ξαναβρούν». Βέβαια οι φήμες για απιστία του Αλβάρο δίνουν και παίρνουν...

«Αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση», τόνισε φιλικό άτομο από το περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου και του Ντόντα.

Το διαδικτυακό δημοσίευμα, που υπογράφει ο δημοσιογράφος Bruno Astuto τονίζει ότι το ζευγάρι χωρίζει. Πολλές φορές στο παρελθόν και λόγω δυσκολιών αλλά και λόγω της «κατάρας» που κυνηγάει την οιογένεια Ωνάση είχε γραφτεί, ότι οι δυο τους δεν θα τα καταφέρουν μαζί, ωστόσο εκείνοι πάντα φρόντιζαν με τους χαμηλούς τους τόνους να αποδεικνύουν, ότι η κοινή τους ζωή είναι ευχάριστη.

Όπως και να΄χει, αν ο χωρισμός τους αληθεύει θα επιβεβαιωθεί κάποια στιγμή.

onasi-diazigio-391x460

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.