CELEBRITIES

Penelope Cruz: Δέχτηκε βασιλική επίσκεψη στα γυρίσματα της νέας της ταινίας


25 Μαΐου 2016

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Penelope Cruz στη Μαδρίτη, στα γυρίσματα της ταινίας "The Queen Of Spain" όπου πρωταγωνιστεί, αφού δέχτηκε την επίσκεψη της βασίλισσας Letizia. Οι δύο τους συζήτησαν σχετικά με το θέμα που διαπραγματεύεται, καθώς πρόκειται για το sequel της ταινίας “The Girl of Your Dreams,” ένα δράμα που αναφέρεται στον εμφύλιο πόλεμο της Ισπανίας. Η παρουσία της "σφράγισε" την έγκριση της, ενώ αποδείχθηκε ότι η ίδια είναι λάτρης του ισπανικού κινηματογράφου.

Μάλιστα ο συμπρωταγωνιστής της Penelope Cruz Jorge Sanz, δήλωσε στο ισπανικό Hello ότι η βασίλισσα Letizia διαθέτει φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Η 43χρονη μονάρχης εμφανίστηκε με ένα casual outfit κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την εικόνα της, ενώ έστω και για λίγη ώρα επισκίασε την ομορφιά της Penelope. Η επίσκεψη αυτή, ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για την προώθηση της ταινίας, αφού η Letizia είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

[gallery-621788]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.