CELEBRITIES

Breaking news: Χωρίζουν Johnny Depp & Amber Heard


26 Μαΐου 2016

Τι κι αν νομίζαμε ότι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα celebrity ζευγάρια; Ο Johnny Depp και η Amber Heard αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μόλις 15 μήνες μετά τον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015. Η 30χρονη ηθοποιός λέγεται πως έχει ήδη κάνει αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, ενώ μάλιστα σκοπεύει να διεκδικήσει διατροφή από τον Johnny Depp, του οποίου η συνολική περιουσία ανέρχεται στα 400 εκ. δολλάρια.

'Black Mass' premiere, Toronto

Όλα αυτά, λίγες μέρες αφότου ο 52ρονος ηθοποιός έχασε την μητέρα του, γεγονός που μας κάνει να αμφιβάλλουμε πλέον για τον χαρακτήρα της πρώην, πλέον, συζύγου του. Μήπως είχαν δίκιο τελικά οι fans που δεν δέχτηκαν ποτέ τον χωρισμό του από τη Vanessa Paradis για τα μάτια της Amber; Τώρα ποιος ξέρει, σε έναν ιδανικό κόσμο, ίσως και να τα ξαναέβρισκαν. Έχουν και δύο παιδιά άλλωστε…

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.