CELEBRITIES

Longoria - Baston: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος


28 Μαΐου 2016

Όλα τα ήθη και τα έθιμα του γάμου φαίνεται πως ακολούθησε η Eva Longoria. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος Jose Antonio Baston ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο με τα δεσμά του γάμου με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να τρέχουν προκειμένου να εξασφαλίσουν όλο το ρεπορτάζ της ιδιαίτερης ημέρας για το ζευγάρι.

Οι δυο τους προσκάλεσαν λίγους και αγαπημένους φίλους και συγγενείς σε μια τελετή όπου ο αριθμός των καλεσμένων δεν ξεπέρασε τα 200 άτομα.

Λίγες ώρες μετά το νιόπαντρο ζευγάρι επισκέφθηκε μαγευτικούς προορισμούς για το ταξίδι του μέλιτος. Φυσικά η Eva Longoria έχοντας τεράστια αγάπη στα social media, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Όσο για τον προορισμό αλλά και το που βρίσκεται τώρα το ζευγάρι, αυτό μάλλον τον γνωρίζουν λίγοι και καλοί, αφού ακόμη και ο ξένος Τύπος δεν γνωρίζει καμιά πληροφορία σχετικά με το που βρίσκονται οι νιόπαντροι. Να ζήσουν!

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.