CELEBRITIES

Amber Heard: Οι μελανιές που "καίνε" τον Johnny Depp


29 Μαΐου 2016

Λίγες μέρες μετά την είδηση ότι η Amber Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Johnny Depp - και την αρχική μας απορία "ποια θα ήθελε να χωρίσει τον Johnny;", έρχονται νέα ντουκουμέντα στο φως τα οποία αποδεικνύουν ότι μάλλον η νεαρή ηθοποιός δεν είχε και πολλές επιλογές.

Amber Heard leaves court in LA after claiming Johnny Depp physically assaulted her

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα απεικονίζουν την Amber με εμφανείς μελανιές στο πρόσωπό της, κάτι που στην κατάθεσή της το αποδίδει στη βίαιη συμεπριφορά του Johnny Depp εναντίον της. Η ίδια κάνει λόγο για γεγονότα που έχουν συμβεί πάνω από μία φορά, με πιο πρόσφατο να της πετά ένα κινητό τηλέφωνο, τραυματίζοντάς τη, να της τραβά τα μαλλιά και να τη χτυπά στο πρόσωπο. Το συγκεκριμένο, υποστηρίζει η Amber, συνέβη δύο μέρες πρωτού αποφασίσει να υποβάλλει την αίτηση διαζυγίου.

Amber Heard shows bruises she claims were inflicted by Johnny Depp

Αν όλα αυτά ισχύουν τότε θεωρούμε πως πρόκειται για μία πλήρη απομυθοποίηση του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού ηθοποιού, ο οποίος εν μέσω όλης αυτής της θύελλας που έχει ξεσπάσει, βρίσκεται σε περιοδεία με το group του, διαψεύδοντας τις εικασίες της πρώην συζύγου του μέσω του εκπροσώπου του και δηλώνοντας πως εύχεται αυτός ο σύντομος γάμος να λήξει σύντομα. Η συνέχεια προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.