CELEBRITIES

Amber Heard- Johnny Depp: Το σπίτι λαμπόγυαλο και ο κρυφός της γάμος με την Tasya Van Ree


30 Μαΐου 2016

960-5.jpg

Οι εξελίξεις στο πιο πολύκροτο διαζύγιο της χρονιάς διέπουν η μία την άλλη. Αυτές τις μέρες μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό, η Amber Heard συνεχίζει να "καίει" τον Johnny Depp δημοσιεύοντας φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους μετά από έναν ακόμη άγριο καβγά τους, προκειμένου να δικαιολογήσει τα περιοριστικά μέτρα που ζήτησε εναντίον του. Σύμφωνα με την 30χρονη ηθοποιό τα στιγμιότυπα αποτελούν ντοκουμέντα της βιαιότητας του Johnyy Depp, καθώς υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι κρασί ως ρόπαλο εξφενδονίζοντας το στον τοίχο, έχοντας ως μάρτυρα την γειτόνισσα τους Raquel Pennington η οποία υποστήριξε ότι ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Την ίδια ώρα, τα ξένα δημοσιεύματα ανακυκλώνουν μία παλιά είδηση, ότι η Amber Heard πριν από το γάμο της με τον 52χρονο ηθοποιό ήταν κρυφά παντρεμένη με την πρώην σύντροφό της Tasya Van Ree. Μάλιστα επειδή πριν από 8 χρόνια δεν είχε ακόμα νομιμοποιηθεί ο γάμος μεταξύ των ομοφυλόφιλων (στην Καλιφόρνια νομιμοποιήθηκε το 2013), η Amber Heard επιδίωξε να αλλάξει νόμιμα το επίθετο της σε "Van Ree" διεκδικώντας τα δικαιώματα τους. Μία πηγή αποκάλυψε σήμερα ότι οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν σε κρυφή τελετή το 2011 στην Νέα Υόρκη όπου εκεί ήταν νόμιμοι αυτοί οι γάμοι όμως δεν το είχαν ανακοινώσει επίσημα. Επομένως δε χρειάστηκε να κάνει κάποια νομική ενέργεια όταν αρραβωνιάστηκε με τον Johnny Depp παρά μόνο να αλλάξει το επίθετο της σε "Heard". Οι φήμες των ημερών θέλουν την Amber Heard και την Tasya Van Ree να έχουν έρθει ξανά κοντά, τη στιγμή που η πρώην σύζυγος του Johnny Depp Vanessa Paradis, τον υποστήριξε λέγοντας ότι ποτέ δεν είχε ασκήσει βία και ότι όλα αυτά γίνονται για να σπιλώσουν το όνομα του.

[gallery-624360]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.