CELEBRITIES

Amber Heard: Μετά τον Johnny Depp μηνύει και τον κολλητό του!


4 Ιουνίου 2016

600x600.jpg

Τη στιγμή που ο Johnny Depp είναι ήδη ένα ράκος εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του και της τροπής που έχει πάρει η νομική διαμάχη με την Amber Heard, εκείνη συνεχίζει να τον πολεμά με κάθε πιθανό τρόπο. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της έβαλε τον καλό του φίλο και κωμικό Doug Stahnhope, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Amber Heard εκβιάζει τον Johnny Depp με την όλη υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας.

600x600

 Τα ξένα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η 30χρονη ηθοποιός κατέθεσε μήνυση και στον Stahnhope ως απάντηση στο άρθρο του κωμικού για το "TheWrap" χαρακτηρίζοντας το ψευδές και ιδιαίτερα δυσφημιστικό για εκείνη.  Ο δικηγόρος της μάλιστα τόνισε ότι η Heard θα δωρίσει το 100% των εισόδων από την αγωγή στο Chrysalis, τον ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών που βρίσκεται στην Arizona.

Βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι σε περίπτωση που "νικήσει" τον Johnny Depp, με  34.500 λίρες τον μήνα που θα λαμβάνει από την διατροφή για την κάλυψη όλων των εξόδων της, όπως διακοπές και διασκέδαση, θα ήταν άδικο να μην κάνει και μία δωρεά για τις κακοποιημένες γυναίκες.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.