CELEBRITIES

Πέθανε ο Muhammad Ali στα 74 του χρόνια


4 Ιουνίου 2016

570-570.jpg

Ο θρύλος της πυγμαχίας, Muhammad Ali, πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 74 ετών, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, με την ανακοίνωση να έρχεται από την οικογένειά του.

«Έπειτα από μάχη 32 χρόνων με τη νόσο του Πάρκινσον, ο Muhammad Ali πέθανε σήμερα σε ηλικία 74 ετών» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

Το αμερικανικό δίκτυο NBC NEWS μετέδωσε πρώτο την είδηση του θανάτου του Ali, ενός από τους σημαντικότερους πυγμάχους στην ιστορία του αθλήματος και ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές του 20ού αιώνα.

Ο λατρεμένος πυγμάχος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών, με τους γιατρούς να αδυνατούν να δηλώσουν αισιόδοξοι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του θανάτου του τον έφερναν κοντά στο τέλος.

Tα τελευταία 30 χρόνια έπασχε από τη νόσο Πάρκινσον και είχε ήδη νοσηλευτεί δύο φορές, μία στα τέλη του 2014 και μία στις αρχές του 2015 με πνευμονία και ουρολοίμωξη. Από την Πέμπτη με αναπνευστικά προβλήματα.«Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά σοβαρή. Είναι θέμα ωρών», είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Η κηδεία του θα τελεστεί στη γενέτειρά του, στο Λούισβιλ του Κεντάκι, χωρίς να έχει οριστεί ημερομηνία.

"Η οικογένεια του 'Αλι θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που οι σκέψεις τους, οι προσευχές και η υποστήριξή τους ήταν κοντά του και ζητούν σεβασμό της ιδιωτικής ζωής".

Το μόνο βέβαιο; Ο Muhammad Ali θα είναι για πάντα στο μυαλό μας ως ο αξεπέραστος θρύλος της πυγμαχίας.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.