CELEBRITIES

Tony Awards 2016: Τα beauty looks που μας κέρδισαν


14 Ιουνίου 2016

H 70ή τελετή απονομής Tony Awards στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε και το κόκκινο χαλί γέμισε χρώμα, στυλ, αξεσουάρ και λάμψη αντάξια των προσδοκιών μας. Όσο μαγευτική ήταν η ίδια η τελετή άλλο τόσο ήταν οι μεταμορφώσεις των αγαπημένων μας αστέρων που επέδειξαν υπέροχη φαντασία και έκαναν το κόκκινο χαλί να πάρει φωτιά.

Από την Cate Blanchett και τη Lucy Liu μέχρι την Karolina Kurkova και τη Saoirse Ronan, οι εμφανίσεις ήταν άκρως εντυπωσιακές και για καλή τύχη των ματιών μας η guest list ήταν μεγάλη! Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 beauty looks που μας κέρδισαν περισσότερο. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς η παλέτα των χρωμάτων είναι αρκετά μεγάλη με τα pastel, τα neutral και τα nude να εξακολουθούν να αποτελούν ιδιαίτερα αγαπημένη χρωματική επιλογή ενώ στα μαλλιά δεν είδαμε υπερβολές αλλά, κυρίως, απλότητα, κομψότητα και ανεπιτήδευτη θηλυκότητα.

[gallery-633669]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.