CELEBRITIES

Pistorius: «Ούτε η Reeva θα ήθελε να με δει στη φυλακή»


25 Ιουνίου 2016

Oscar-Pistorius-.jpg

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας, όπου  Oscar Pistorius σκότωσε τη σύντροφο του Reeva.

Μετά τον εξευτελισμό του στο δικαστήριο, όπου του ζητήθηκε να κάνει αναπαράσταση χωρίς προσθετικά μέλη και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την δολοφονημένη Reeva, τώρα ο Παραολυμπιονίκης παραχωρεί συνέντευξη στο  δίκτυο ITV και τον Mark Williams-Thomas και περιγράφει καρέ καρέ τον τρόπο που την δολοφόνησε:

«Αφαίρεσα την ζωή της Reeva και πρέπει να ζήσω με αυτό» είπε ο Pistorius και παρανοϊκά τονίζει:

«Μπορώ να μυρίσω το αίμα. Μπορώ να νιώσω την ζέστη του στα χέρια μου. Και το συναίσθημα να γνωρίζεις πως είναι δικό σου λάθος επειδή εσύ το έκανες».

Παρόλο που την έχει σκοτώσει και το έχει παραδεχτεί, ο Παραολυμπιονίκης εκλιπαρεί ότι δεν θέλει να ζήσει στη φυλακή και το επιχείρημα του για να πείσει, είναι το φρικιαστικό, ότι ούτε η σύντροφος του θα το ήθελε!

«Δεν θέλω να επιστρέψω στην φυλακή. Πιστεύω πως και η Reeva δεν θα ήθελε να ζήσω αυτή την ζωή πίσω από τα σίδερα», είπε και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ περιγράφει ακριβώς τον τρόπο που της αφαίρεσε τη ζωή:

«Πέφτω στο πάτωμα αλλά δεν τη νιώθω. Αρχίζω να τραβάω ό,τι βρίσκω και να λέω “Reeva! Reeva! Reeva!”. Και στηρίζομαι στο χέρι μου και σηκώνομαι ακίνητος πάνω στα πόδια μου και τραβάω την κουρτίνα. Σκέφτομαι ‘θεέ μου, πες μου πως κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Φτάνω ως την άκρη και η καρδιά μου ραγίζει. Ακόμα φοβάμαι πως είναι κάποιος εισβολέας μέσα στο σπίτι αλλά τώρα έχω κι ακόμα έναν φόβο. Κι έτσι τρέχω πάνω στα κολοβώματα όσο πιο γρήγορα μπορώ στο μπάνιο, σημαδεύοντας ακόμα την πόρτα με το όπλο. Είναι κλειδωμένη και συνειδητοποιώ πως κάποιος είναι μέσα και δεν μου απαντά. Πήγα να βάλω το προσθετικά μέλη κι επέστρεψα για να σπάσω την πόρτα. Το έκανα με ένα ρόπαλο του κρίκετ. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τη Reeva πάνω από την τουαλέτα. Έχει πέσει πάνω από την τουαλέτα. Και τότε ήξερα πως την είχα σκοτώσει. Ήξερα πως ήταν νεκρή. Έπεσα στα γόνατα και την τράβηξα πάνω μου. Υπήρχε αίμα παντού. Προσπάθησα να της κάνω τεχνική αναπνοή αλλά δεν τα κατάφερα…».

Δείτε το video στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.