CELEBRITIES

Πώς η Scarlett Johansson μπήκε στο top10 των πλουσιότερων μέσα σε 4 μόνο μήνες


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

1 Ιουλίου 2016

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Scarlett Johansson διανύει την καλύτερη χρονιά της επαγγελματικά. Πρωταγωνιστώντας στις δύο πιο εμπορικές ταινίες της χρονιάς,  "Captain America: Civil War" και  "The Jungle Book", ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μέσα σε λίγους μήνες ανέβηκε αρκετές θέσεις  στη λίστα των πιο κερδοφόρων ηθοποιών στην ιστορία του Hollywood.

Μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, και πριν τις δύο τελευταίες της επιτυχίες, η Johansson βρισκόταν στην 35η θέση στη λίστα της IMDb με τους πλουσιότερους ηθοποιούς στις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή τα κέρδη της ξεπερνούν τα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Box Office Mojo.

Η συγκεκριμένη λίστα προσελκύει πάντα το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς υποδεικνύει ότι οι ηθοποιοί επιλέγουν σε ποια ταινία θα συμμετάσχουν ανάλογα με την πορεία των εσόδων τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο ηθοποιός Samuel L. Jakson που κατέχει την δεύτερη θέση σε αυτή τη λίστα, μία θέση πίσω από τον Harrison Ford, έχοντας συμμετάσχει σε επιτυχημένες στο box office ταινίες όπως στη "Marvel" και στη "Star Wars universes".

Η sexy Scarlett Johansson φαίνεται να τα καταφέρνει αρκετά καλά μέχρι στιγμής!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.