CELEBRITIES

Kim Kardashian: Είναι τελικά ψεύτικο το πιο διάσημο σημείο της;


3 Ιουλίου 2016

kim-kardashian-butt-pads-640x960.jpg

Δεν γίνεται να περάσει μια μέρα χωρίς η Kim Kardashian να απασχολήσει τα διεθνή media, το έχουμε καταλάβει πλέον. Αυτές τις μέρες λοιπόν, η σύζυγος του Kanye West βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, με αφορμή μια φωτογραφία που ενδεχομένως να καταρρίπτει τον μύθο του πιο διάσημου σημείου του σώματός της, το οποίο δεν είναι άλλο από τα οπίσθιά της.

kim-kardashian-butt-pads-640x960

Στην επίμαχη λήψη από πρόσφτη έξοδο με την οικογένειά της, φαίνεται ξεκάθαρα να διαγράφεται κάτι κάτω από την φούστα της, γεγονός που έκανε τους πάντες να κάνουν λόγο για εμφυτεύματα στη συγκεκριμένη περιοχή. Η ίδια δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει, δηλώνοντας πως "Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, απλώς δεν είχα καταλάβει πόσο see through ήταν το συγκεκριμένο ρούχο. Όλοι έχουν δει τα οπίσθιά μου σε φωτογραφίες και ξέρουν ότι δεν χρειάζομαι τίποτα τέτεοιο". Πώς να αμφισβητήσουμε ένα τέτοιο επιχείρημα; #not

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.