CELEBRITIES

Η Lindsay Lohan έκλεισε τα 30 και διοργάνωσε ένα ξέφρενο party στη Μύκονο


4 Ιουλίου 2016

Εδώ και λίγα 24ωρα η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον σύντροφο της Egor Tarabasov για να γιορτάσει τα 30α γενέθλια της. H Lindsay Lohan έσβησε τα κεράκια σε party που οργάνωσε στο sea side club Rakkan στο Καλό Λιβάδι.

Η εμφάνιση της σταρ του Hollywood στο χώρο της εκδήλωσης ήταν επεισοδιακή. Ενώ όλοι περίμεναν να καταφτάσει με πολυτελές mini-van, εκείνη έσκασε μύτη με καμπριολέ όχημα. Η ρεπόρτερ του Mykonos Live Tv Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν η μόνη που την αντιλήφθηκε και έσπευσε να της τραγουδήσει το Happy Birthday, αλλά η ηθοποιός όπως συνηθίζει όταν βλέπει παπαράτσι, άρχισε να τρέχει. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτογράφους είχε απαγορευτεί, με τον αρραβωνιαστικό της Lohan, Ρώσο μεγιστάνα Egor Tarabasov να παίζει πολλές φορές τον ρόλο του σεκιουριτά απομακρύνοντας τους δημοσιογράφους από την είσοδο του μαγαζιού.

lindsay1

Οι καλεσμένοι, ξένοι και Έλληνες, μετά βίας ξεπερνούσαν τους 80, ανάμεσα στους οποίους ήταν μέλη της οικογένειάς της Lohan. Το φόρεμα που φορούσε ήταν μία δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

Δείτε το video στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.