CELEBRITIES

Όλα όσα γνωρίζουμε για τον αναμενόμενο γάμο της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

4 Ιουλίου 2016

miley-cyrus-liam-hemsworth-beach-wedding-ftr-570-2.jpg

Παρότι ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον αναμενόμενο γάμο τους, πηγές του ζευγαριού τον επιβεβαιώνουν. Η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας "Wrecking Ball", ανέφερε ότι δουλεύει σκληρά για την μεγάλη ημέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά, "ότι θέλει έναν καλοκαιρινό γάμο".

425_liam_hemsworth_miley_cyrus_140056279 570

Αυτά που γνωρίζουμε τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι ότι μετά τις φήμες της επανασύνδεσης του Liam και της Miley τον Ιανουάριο, εκείνη φαίνεται να φορά το ίδιο δαχτυλίδι που της είχε δώσει εκείνος το 2012. Η Miley Cyrus δείχνει να είναι πολύ απασχολημένη με την προετοιμασία του γάμου της και η μητέρα της Tish την βοηθά για τους όρκους. Και μια πηγή αποκάλυψε σε αμερικάνικο ενημερωτικό site ότι το ζευγάρι συζητά πιθανούς υποψήφιους χώρους στην χώρα καταγωγής του Liam (Αυστραλία), ενώ λίγες μέρες μετά άλλη πηγή αναφέρει ότι ο γάμος θα γίνει σε παραλία.

miley-cyrus-liam-hemsworth-beach-wedding-ftr 570 2

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.