CELEBRITIES

Δείτε την εμφάνιση της Kim Kardashian μετά από την αυστηρή δίαιτά της


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

8 Ιουλίου 2016

KIM-570-1.jpg

Όταν η Kim Kardashian θέτει έναν στόχο κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει! Μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, έγινε αυτοσκοπός να διώξει από πάνω τις τα περιττά κιλά με οποιοδήποτε τίμημα. Το πιστό κοινό της Kim παρακολουθεί εδώ και καιρό με μεγάλο ενδιαφέρον την αυξομείωση των κιλών της μέχρι τη στιγμή που η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει με μία selfie την πρόοδο της.

Η σταρ του τηλεοπτικού ριάλιτι show "Keeping up with Kardashian", στην δημοσιευμένη φωτογραφία της στο Instagram ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη φορώντας μαύρο αθλητικό μαγιό αρκετά αποκαλυπτικό, αναδεικνύοντας έτσι τις καμπύλες και το καλλίγραμμο σώμα της. Την ίδια sexy φωτογραφία δημοσίευσε και στο Twitter γράφοντας ότι η πήρε αυτή την απόφαση να μας δείξει τα αποτελέσματα της δίαιτας της, πριν από μια επαγγελματική της φωτογράφιση.

kim 570 a

Η Kim ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και δημοσιεύει τα γεύματα της κάθε μέρα στο Snapchat σχολιάζοντας ποιες τροφές βοηθούν στην καύση του λίπους.

KIM 570 1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.