CELEBRITIES

Liv Tyler - David Gardner: Κατέφθασε το νέο μέλος της οικογένειάς τους


11 Ιουλίου 2016

coverliv.jpg

Γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν το νέο μέλος οι δύο γονείς με συγκινητικές φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης στο Instagram.

Μέσα σε όλο αυτό το αναπάντεχα γλυκό κλίμα, μας αποκάλυψαν και το όνομα του βρέφους που είναι γένους θηλυκού: Lula Rose Gardner! H 39χρονη ηθοποιός, μαζί με την ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε με την κορούλα της στο στήθος του Gardner, ανέφερε και ότι η χαρά τους είναι τόσο μεγάλη που θα εκραγεί η καρδιά τους!

Ο David που ανέβασε ακριβώς την ίδια φωτογραφία και ανάμεσα σε άλλα ήταν χαρούμενος και που η Lula Rose μοιάζει στην μαμά της! Όπως είπε, αστειευόμενος, για εκείνον τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά που θα πρέπει να εκπαιδεύσει τα μεγάλα αδέλφια της να την προστατεύουν.

Η Liv Tyler στην έξοδό της από το νοσοκομείο ήταν, όπως πάντα, πανέμορφη και ντυμένη ιδανικά για την περίσταση επιλέγοντας το λευκό, το κόκκινο και το μαύρο χρώμα στα patterns του φορέματος, μαύρα γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά της ελευθέρα με μία χωρίστρα στο πλάι! Ο David Gardner, κολλητός του David Beckham, ήταν sporty και stylish και... πολύ προσεκτικός με την κορούλα τους!

[gallery-649740]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.