CELEBRITIES

Αυτή είναι επισήμως η celebrity με το ομορφότερο πρόσωπο στον κόσμο


16 Ιουλίου 2016

Συχνά γίνεται λόγος για την «χρυσή τομή» του προσώπου, με τους επιστήμονες να αναλύουν ποιες είναι οι αναλογίες που πρέπει να διαθέτει ένα πρόσωπο ώστε να θεωρείται «ιδανικό», σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά πρότυπα ομορφιάς. Οι πιο πρόσφατες μετρήσεις, που έγιναν με την τεχνική του face mapping, κατέληξαν στην celebrity που  βρίσκεται στην κορυφή, η οποία δεν είναι άλλη από την Amber Heard!

PAY-Amber-Heard-Face-Map

Η πρώην σύζυγος του Johnny Depp ανακηρύχθηκε και επίσημα ως το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο, με τη λίστα να περιλαμβάνει επίσης ονόματα όπως οι Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kate Moss, Kendall Jenner και Selena Gomez.

Η 30χρονη Amber συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά ως προς τις ιδανικές αναλογίες, ενώ ακολουθεί η Kim Kardashian με τα ωραιότερα φρύδια αλλά και η Kate Moss με το πιο «σωστό» μέτωπο. Πώς σας φαίνονται τα αποτελέσματα; Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.