CELEBRITIES

6 celebs αποκαλύπτουν ποια είναι η απόλυτη summer zen στιγμή!


26 Ιουλίου 2016

cover-28.jpg

Αν η ζέστη του καλοκαιριού έχει αρχίσει να σας εξοντώνει, πριν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την Ελλάδα και τον ήλιο της για να απαλλαγείτε από τα βασανιστήρια που σας κάνουν οι υψηλές θερμοκρασίες, δοκιμάστε να βρείτε και εσείς τον τρόπο να εξασφαλίσετε τη zen στιγμή σας, όπως έκαναν και οι αγαπημένες celeb!

Αφήστε για λίγο -αλλά, όντως, για λίγο!- τη beauty ρουτίνα σας και αφήστε τη θάλασσα να αγκαλιάσει το σώμα σας και όσα και να το χαλαρώσει, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Η Μεσόγειος, και η Ελλάδα, έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι -κι εσείς σκέφτεστε πώς να την εγκαταλείψετε;! Η Lily Aldridge βρέθηκε στη χώρα μας και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με τη δική της zen στιγμή, ενώ η Sofia Malamute επέλεξε να αφήσει το σώμα της ελεύθερο στο Capri. Η Lindsay Ellingson έκανε μία βουτιά ανανέωσης στο St.-Tropez, ενώ η Fernanda de la Puente έκανε το δικό της διάλειμμα στις παραλίες της Ibiza.

Ας ξαπλώσουμε κι εμείς στα γαλανά νερά κι ας διώξουμε για λίγες μέρες μακρυά μας το stress και τις σκέψεις που μας βαραίνουν για να ζήσουμε τις πιο zen διακοπές!

Well, let's have a (zen) look!

[gallery-659508]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.