CELEBRITIES

Γιατί η Kendall Jenner αποκαλύπτει συνεχώς το στήθος της


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

28 Ιουλίου 2016

Το διάσημο μοντέλο Kendall Jenner πήρε φωτιά, για όλες τις δημοσιεύσεις που σχολιάζουν το piercing της. Η Kendal δηλώνει ότι δεν την νοιάζει να διαγράφεται το στήθος της μέσα από τα στενά ρούχα που επιλέγει να φοράει, γιατί της αρέσει να φαίνεται το piercing που έχει κάνει. Μάλιστα σε πρόσφατη δημοσίευση που έκανε στην σελίδα της είπε την φράση "“Free the Nipple", εξηγώντας ότι δεν βλέπει ποιο πρόβλημα υπάρχει με το να δείχνεις το στήθος σου. Πιστεύει ότι το σκουλαρίκι στο στήθος της είναι cool και sexy και νιώθει απόλυτα άνετα με αυτό!

H όμορφη star της οικογένειας Kardashians, πρόσθεσε στην δήλωση της ότι είναι επίσης διασκεδαστικό να αναδεικνύει διάφορα κοσμήματα στο στήθος της όπως τα φτερά αγγέλου που της δώρισε ο σχεδιαστής κοσμημάτων Jacquie Aiche. Η Kendall Jenner νιώθει την δική της επανάσταση μέσω του piercing και αναφέρει το σοκ που έπαθαν οι αδελφές της όταν το αντίκρισαν.

[gallery-661649]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.