CELEBRITIES

Μαθήματα στιλ από τις μεγαλύτερες μούσες του Woody Allen


29 Ιουλίου 2016

Όποια έχει περάσει καλοκαίρι χωρίς να δει ταινία του Woody Allen να σηκώσει το χέρι τώρα! Δεν είναι ότι το βάζουμε στόχο να ξεκοκαλίσουμε τις ταινίες του τους μήνες που ακούγονται τα τζιτζίκια. Είναι ότι όλο και κάποιο θερινό σινεμά θα έχει αφίσα ταινίας του έξω και θα μας τραβήξει μέσα -δηλαδή, έξω και πάλι!- ή ότι όλο και κάποιο βράδυ παρέα με ένα ωραίο κρασί θα νιώσουμε ότι το μόνο που μας λείπει τώρα είναι μία... γουντιαλλενική(!) ταινία. Ωραίες πόλεις, ωραία πλάνα, ωραίες συζητήσεις και το κυριότερο... πολύ ωραίες γυναίκες! Ιδιαίτερες προσωπικότητες στις οποίες ο Allen βρίσκει κάθε φορά τη νέα του μούσα! 

Με αφορμή αυτή την υπεραγαπημένη καλοκαιρινή περίοδο, λοιπόν, και επειδή εμείς την αποκτήσαμε και φέτος την εμμονή μας, συγκεντρώσαμε τις 17 μεγαλύτερες μούσες του και σας τις παρουσιάζουμε μία προς μία για να θυμηθούμε τις υπέροχες ταινίες του -και να πάρετε ιδέες για την ταινία που θα δείτε σήμερα ή αύριο βράδυ-  αλλά και για να κλέψουμε ιδέες από το στιλ των λαμπερών πρωταγωνιστριών!

Από τις πιο "ατίθασες" ηρωίδες του -βλ. Kristen Stewart και Penélope Cruz- μέχρι τις πιο χαμογελαστές -βλ. Julia Roberts και Emma Stone-, αλλά και τις Carla Bruni και Charlotte Rampling με τα διαπεραστικά μάτια που όταν σε κοιτάζουν νιώθεις ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις με κανένα τρόπο, όλες μα όλες έχουν μία μοναδική αισθητική από την οποία μπορούμε να εμπνευστούμε για stylish outfits ή και για beauty looks!

Let's have a (star) look!

[gallery-661928]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.