CELEBRITIES

Γιατί η Alessandra Ambrosio κάνει ένα διάλειμμα από το modeling


28 Ιουλίου 2016

ambrosio.jpg

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στην κορυφή της βιομηχανίας μόδας, η καλλονή από τη Βραζιλία, Alessandra Ambrosio αποφάσισε να πάρει λίγο το χρόνο της. Όχι όμως για να ξεκουραστεί. Το κορίτσι αυτό είναι όλο εκπλήξεις.

Η νέα της ενασχόληση αφορά την τηλεόραση και συγκεκριμένα το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, για χάρη του οποίου αναλαμβάνει χρέη ανταποκρίτριας Ολυμπιακών Αγώνων. Και όχι δεν είναι καθόλου αγχωμένη. "Δουλεύω στη βιομηχανία του modeling για περίπου 20 χρόνια, και έχω κάνει πάρα πολλά, αλλά πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να κάνω και να μάθω. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γι αυτή την καινούργια εμπειρία", είπε στην εκπομπή του Ryan Seacrest.

Να υπενθυμίσουμε πως η Alessandra κατάγεται από την Erechim στο Rio Grande do Sul και παρόλο που ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχει χάσει επαφή με τις ρίζες της. "Δεν μπορώ να είμαι περισσότερο υπερήφανη που έχουμε ανθρώπους που έχουν δώσει όλη τους την ενέργεια στο Ρίο και τη Βραζιλία. Θέλω να μοιραστώ αυτή την ενέργεια με όλο τον κόσμο".

Όσο αφορά στο πιο είναι το αγαπημένο της άθλημα, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ποδόσφαιρο. Γνήσια Βραζιλιάνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.