CELEBRITIES

Baby boom: Η Katherine Heigl με χαμόγελο μεγάλο όσο και η... κοιλίτσα της


31 Ιουλίου 2016

heigl-portrait-out.jpg

Η Katherine Heigl μας ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Josh Kelley, περιμένουν το τρίτο τους παιδί και έφτασε η ώρα που μπορούμε να έχουμε εικόνα της γλυκιάς ηθοποιού με τη φουσκωμένη, αξιολάτρευτη κοιλίτσα της!

Ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του νέου της show, Doupt, στο LA, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ένα τεράστιο, ζωηρό χαμόγελο και με ένα chic outfit που επέτρεπε στην εγκυμοσύνη να είναι εμφανής αλλά και στην ίδια να είναι όσο stylish μας έχει συνηθίσει.

Η Katherine, που περιμένει αγοράκι, φορούσε μία pencil φούστα σε μαύρο χρώμα και μπλε σκούρο jacket συνδυασμένο με τη μπλούζα της.

portrait heigl

Η ίδια και ο Josh είναι ήδη γονείς δύο παιδιών, τα οποία έχουν υιοθετήσει -τη Naleigh που είναι 7 χρονών και την Adalaide που είναι μόλις 4- και απ' ό,τι φαίνεται στην τετράδα θα προστεθεί ένα χαρούμενο και αξιαγάπητο αγοράκι. Και οι 5 τους, θα είναι μία happy happy family!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.