CELEBRITIES

Εσείς τον ανιψιό της Hillary Clinton τον είδατε;


1 Αυγούστου 2016

Σε περίπτωση που είσαστε από εκείνες που θεωρούν ότι οι ΗΠΑ είναι πολύ μακριά για να μας απασχολούν οι εκλογές τους και ίσως και να έχετε κουραστεί από τη μάχη των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών και για το ποιος έχεις τα πιο φαντασμαγορικά μπαλόνια στις ομιλίες, σας έχουμε έναν λόγο για να τις παρακολουθήσετε: Tyler Clinton.

Μόλις 18 ετών και φυσικά μοντέλο - με τέτοιο πρόσωπο θα ήταν αμαρτία να γινόταν πυροσβέστης - ο Tyler τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, όταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αγκάλιασε και φίλησε τη θεία του στο Wells Fargo Center της Φιλαδέλφεια μετά το λόγο της για την αποδοχής του χρίσματος των Δημοκρατικών.

Έκτοτε, το internet έχει πάρει φωτιά και οι επαγγελματικές φωτογραφίες του από τη φωτογράφο Adina Doria έχουν κάνουν το γύρο των social media. Πριν όμως φωτογραφήσουμε στο φωτογραφικό υλικό, ας ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με το οικογενειακό δέντρο του Tyler. Ο Tyler, για να γνωρίζετε, είναι ο γιος του ετεροθαλή αδερφού του Bill Clinton, Rodger Clinton Jr. Ενώ όσο αφορά στις σπουδές του, μόλις αποφοίτησε από το Loyola Marymount University.

Και τώρα είμαστε έτοιμες να προχωρήσουμε και στις φωτογραφίες.

[gallery-664030]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.