CELEBRITIES

Το νέο σπίτι της Kendall Jenner είναι μία μαγεία


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

1 Αυγούστου 2016

1-960-kendall-jenner-home-today-160728_ca3dafe8c3802bdd4f5fb6f5d6acd880.today-inline-large.jpg

Όταν οι celebrities αποφασίζουν να κάνουν real estate συμφωνίες σίγουρα επιλέγουν το λαμπερό Hollywood! Τελευταία, η πιο γνωστή μεγάλη επένδυση για αγορά σπιτιού ήταν της γνωστής οικογένειας Kardashians. Το μοντέλο Kendall Jenner ως η μικρή αδελφή των Kardashians αγόρασε το πρώην σπίτι του πιο γλυκού ζευγαριού ηθοποιών του Hollywood, της Emily Blunt και του John Krasinski.

Η όμορφη Kendall πλήρωσε 6.5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το πολυτελές σπίτι, το οποίο είναι  4.800 τ.μ. με μεγάλα παράθυρα και αισθητική που παραπέμπει στο 1958 που ήταν και τότε που χτίστηκε. Οι πρώην ιδιοκτήτες Emily Blunt και John Krasinski, είχαν ανακαινίσει μέρη του σπιτιού δίνοντας ένα glamour αποτέλεσμα.

To νέο απόκτημα του όμορφου μοντέλου με την διεθνή φήμη διαθέτει όλες τις ανέσεις και άφθονους χώρους, όπως δύο σαλόνια, ένα καθιστικό, τζάκι με μεγάλη τραπεζαρία, bar, κουζίνα του Chef , προσωπικό γυμναστήριο, πισίνα και τεράστια αυλή.

Η Kendall Jenner είναι έτοιμη να ζήσει στο νέο της σπίτι άφθονες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης!

[gallery-664166]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.