CELEBRITIES

H Rihanna στο νέο εξώφυλλο του W θέλει να σώσει τον κόσμο


3 Αυγούστου 2016

Στο νέο fashion editorial του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού W, η καλλονή από τα Barbados υποδύεται τη θεά του πολέμου και της ειρήνης. Πιο συγκεκριμένα, η Rihanna ποζάρει σε ένα δυστοπικό μέλλον, σαν μια «ατρόμητη ηγέτης και πολεμίστρια που χρησιμοποιεί την φαντασία της για να σώσει την ανθρωπότητα από τις μηχανές», σύμφωνα με την ανακοίνωση του περιοδικού.

Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια ποζάρει στο φακό του Steven Klein με κοσμήματα Cartier που ήρθαν ειδικά στη Νέα Υόρκη συνοδευόμενα από πέντε μέλη του οίκου. Παράλληλα, φοράει δημιουργίες των αγαπημένων της σχεδιαστών Miuccia Prada, John Galliano, Gareth Pugh φωτογραφημένη σε ένα περιβάλλον καταστροφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τεύχη Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου είναι από τα πιο δυνατά της χρονιάς καθώς έχουν τις περισσότερες διαφημιστικές καταχωρήσεις. Έτσι, λοιπόν, κάθε περιοδικό, αυτή τη περίοδο, προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του ελπίζοντας σε μια φήμη αντίστοιχη με το τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικάνικης Vogue.

Δείτε ολόκληρη τη φωτογράφηση της Rihanna στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.