CELEBRITIES

Giselle Bundchen: Η εμφάνιση της στην τελετή έναρξης στο Ρίο και το μήνυμα της στο instagram


6 Αυγούστου 2016

Gisele-Bundchen_Vogue-Australia-January-2015-02.jpg

Με κάθε της εμφάνιση αμέτρητα βλέμματα καρφώνονται επάνω της. Το αψεγάδιαστο κορμί της, τα μονίμως λαμπερά μαλλιά της και το σέξι πρόσωπο της σου κόβουν την ανάσα. Το Supermodel Giselle Bundchen έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση περπατώντας σε μια «φουτουριστική» πασαρέλα στην χθεσινή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο. Το μοντέλο παγκοσμίου φήμης έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο υπό τους ήχους του τραγουδιού «The Girl from Ipanema», τραβώντας τα βλέμμα όλου του πλανήτη επάνω της.

Η Giselle ήταν τόσο χαρούμενη που δεν δίστασε να το εκφράσει και στο προσωπικό της προφίλ στο instagram λίγο πριν την έναρξη, γράφοντας ότι νιώθει μεγάλη τιμή που συμμετέχει σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. «Είναι τιμή μου που είμαι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής για τη χώρα μου. Πιστεύω ότι η ενότητα είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός κόσμου που γεμίζει με καλοσύνη, ευγνωμοσύνη, ειρήνη και αγάπη» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Γιατί η Giselle είναι απλά υπέροχη...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.