CELEBRITIES

Katy Perry και Orlando Bloom: Δείτε πως απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

7 Αυγούστου 2016

Μόλις, το full ερωτευμένο ζευγάρι Katy Perry και Orlando Bloom κάνει τις διακοπές του και περνά μοναδικές ρομαντικές στιγμές στην Ιταλία. Ο γοητευτικός ηθοποιός Orlando και η λαμπερή τραγουδίστρια Katy εντοπίστηκαν σε γνωστή παραλία να κάνουν το μπάνιο τους ως απλοί φυσιολογικοί άνθρωποι χωρίς προστασία "υψηλής ασφάλειας". Ο ένας δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τον άλλον και αντάλλαζαν φιλιά και χάδια κάθε στιγμή!

Ο γλυκός Orlando ως τζέντλεμαν έβαζε συνέχεια αντηλιακό στην Katy και η όμορφη Katy έδειξε την αγάπη της κάνοντας το ίδιο. Πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία, κάνοντας μαζί κανό και απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα. Εκείνος, επέλεξε να φορέσει μαγιό σε σκούρα απόχρωση και εκείνη γνωστή για τις ιδιαίτερες στιλιστικές της επιλογές προτίμησε μπικίνι σε λεμονί απόχρωση με μαύρα γεωμετρικά σχέδια που είναι και τάση αυτό το καλοκαίρι.

Πέρα από τον εμφανή έρωτά τους, ο Orlando Bloom μαγνήτισε τα βλέμματα της παραλίας λόγω των καλοσχηματισμένων του κοιλιακών του.

[gallery-668515]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.