CELEBRITIES

Το καλύτερο BBQ πάρτι είναι της... Gwyneth Paltrow


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

9 Αυγούστου 2016

Gwyneth-Paltrow-Hamptons-Party-15.jpg-portrait.jpg

Στα Hamptons της Νέα Υόρκης, έγινε το καλύτερο πάρτι με ποια οικοδέσποινα; Την λαμπερή ηθοποιό Gwyneth Paltrow! Η star του Hollywood, για τα ήδη 2 χρόνια συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών μόδας Goop και Net-a-porter, ετοίμασε στον υπαίθριο χώρο του σπιτιού ένα BBQ πάρτι διαφορετικό από τα άλλα. Υπήρχαν παντού κόκκινα μπαλόνια κρεμασμένα στον αέρα, ρομαντικός φωτισμός, παιχνίδια με κάρτες ταρώ, θίασος έκπληξη, πολύ χορός και μπαρ με δροσερά cocktails και άφθονη τεκίλα.

Λαμπεροί καλεσμένοι κατέφθασαν στο πάρτι όπως η Alison Loehnis - πρόεδρος του Net-a-porter, το μοντέλο Molly Sims, Rachel Zoe, Hannah Bronfman και πολύ άλλοι. Το dress code του πάρτι ήταν casual και η εμφάνιση της Gwyneth ήταν από τις πιο εντυπωσιακές, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ σατέν φόρεμα σε ίσια γραμμή nude απόχρωσης από την νέα συλλογή του Net-a-porter και ίσια μαύρα σανδάλια.

Με το σοφιστικέ και elegant στιλ της, η οικοδέσποινα Gwyneth έκανε το καλύτερο BBQ πάρτι του καλοκαιριού!

[gallery-669805]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.