CELEBRITIES

Snapchat: Η Lea Michele κάνει αποτρίχωση σε απευθείας σύνδεση με τους followers


10 Αυγούστου 2016

Και μετά τις σκυλίσιες γλωσσίτσες και τα στέμματα λουλουδιών ήρθε η ωραιότερη φάση του Snapchat που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Αυτή που οι stars γίνονται πιο... γήινοι και προσιτοί από ποτέ. Αυτή που η Lea Michele κάνει αποτρίχωση σε απευθείας σύνδεση με το απανταχού κοινό της -και είναι τόσο γλυκιά και απολαυστική.

https://www.instagram.com/p/BI0rZuWDBLH/

Η Michelle είχε αποτρίχωση προσώπου και τα χέρια που αναλαμβάνουν πάντα αυτή τη δύσκολη beauty αποστολή είναι αυτά της Stevie. Αποστολή Νο1 ήταν τα φρύδια και η Michele φοβήθηκε ότι "Αυτό θα πονέσει πραγματικά πολύ" και μέχρι να το ξεστομίσει η ταινία είχε ήδη κάνει τη δουλειά της και το δέρμα της είχε ήδη γίνει πεντακάθαρο. Αλλά όπως καταλαβαίνουμε και από το video και την αυθόρμητη αντίδρασή της, ναι, πόνεσε πολύ.

https://www.instagram.com/p/BI0r582DqvL/

Αποστολή Νο2 ήταν το μουστάκι και το χιούμορ της δεν έλειψε ούτε και από εδώ αφού αυτοσαρκάστηκε λέγοντας "Αυτή είναι η αληθινή ομορφιά guys. Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι μισή Εβραία μισή Ιταλίδα". Απολαύστε τη Michele κι εσείς και να θυμάστε πάντα ότι και οι stars έχουν ψυχή (και ατέλειες).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.