CELEBRITIES

H Kaia Gerber μοιάζει με τη Cindy Crawford όχι μόνο εμφανισιακά


11 Αυγούστου 2016

PORTRAIT.jpg

Η Kaia Gerber είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας νεαρά μοντέλα. Όχι μόνο γιατί μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της, Cindy Crawford, και έχει μία τόσο ανεπιτήδευτη φυσική ομορφιά, αλλά και γιατί, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της (είναι μόλις 15 ετών), μοιάζει να πατάει γερά στα πόδια της και να έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Αυτή τη φορά τη θαυμάσαμε στο εξώφυλλο και στο editorial μόδας που έκανε για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Teen Vogue, όπου φωτογραφήθηκε από τη Yelena Yemchuck, φορώντας ρούχα από τις φθινοπωρινές κολεξιόν της Stella McCartney, Molly Goddard και πολλών άλλων σχεδιαστών.

Για χάρη του περιοδικού, η Kaia έδωσε συνέντευξη μαζί με την ίδια της τη μητέρα, όπου μεταξύ άλλων είπε: "Όταν βλέπω τη μητέρα μου, πέρα από τα φυσικά χαρακτηριστικά (βεβαίως), μοιραζόμαστε πολλούς από τους ίδιους τρόπους. Το παρατήρησα όταν είδα παλιά βίντεο της. Δεν ξέρω αν είναι γενετικό ή κάτι που το έμαθα, αλλά οι αντιδράσεις μας είναι ίδιες".

Με τη σειρά της η ίδια η Cindy δήλωσε πως "ακόμα και αν ο μπαμπάς της και εγώ βγάζαμε πολλές φωτογραφίες την Kaia, η πρώτη της πραγματική δουλειά ως μοντέλο ήταν για τον Versace, όταν ήταν 10 ετών. Της το επιτρέψαμε να το κάνει γιατί ήταν μία καταπληκτική ομάδα από πίσω. Της άρεσε πολύ που φωτογραφήθηκε για την Donatella Versace και τους Mert & Marcus".

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες της Kaia για την Teen Vogue:

[gallery-671365]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.