CELEBRITIES

Η Kim Kardashian παραδέχθηκε πως έχει κάνει ενέσεις στα οπίσθιά της, αλλά όχι γι αυτό που νομίζετε


16 Αυγούστου 2016

kimk.jpg

H Kim Kardashian αποκάλυψε χθες μέσω livestream, πως έχει κάνει butt injections, αλλά ο λόγος δεν είναι αυτός που πιστεύουμε.

Σύμφωνα με την 35χρονη reality star, ο λόγος που έχει προβεί είναι η ψωρίαση από την οποία πάσχει. Η Kardashian αποκάλυψε πως είναι μία δερματολογική πάθηση, την οποία έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της, η οποία κάποτε είχε βγάλει ψωρίαση στο πόδι.

"Έχω κάνει ένεση κορτιζόνης", εξήγησε η ίδια και είπε μάλιστα πως όλες οι φήμες ξεκίνησαν όταν φωτογραφήθηκε με ένα βαθούλωμα στην περιοχή. "Έμενα ακριβώς πίσω από το Kitson (μία μπουτίκ στο Λος Άντζελες, δίπλα στο Cedars-Sinai Hospital) και ένας από τους γείτονές μου ήταν δερματολόγος στο νοσοκομείο. Πήγα εκεί και μου είπε πως υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να βγάλεις μία μεγάλη μελανιά στα οπίσθιά σου" Και φυσικά και έβγαλα.

Όσοι παρατήρησαν το βαθούλωμα, είπαν ότι είχε πειράξει προφανώς τα οπίσθιά της. Εκείνη μάλιστα πιστεύει πως όλα ξεκίνησαν από μία φωτογραφία της με ένα μπλε φόρεμα, που είχε τραβηχτεί στο Miami  εκείνες τις ημέρες.

Η ίδια παραδέχθηκε πως συνεχίζει τις ενέσεις κορτιζόνης και την τελευταία μάλιστα την έκανε στο Vegas, επειδή η κατάσταση είχε πάλι φουντώσει.

Να την πιστέψουμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.