CELEBRITIES

Keira Knightley: Φορούσε περούκες για πέντε χρόνια


22 Αυγούστου 2016

knightley.jpg

Τι νομίζετε; Πως μόνο εμείς οι απλές γυναίκες έχουμε προβλήματα με τα μαλλιά μας; Τι να πουν και οι διάσημες γυναίκες που για χάρη της τέχνης τους έχουν κινδυνεύσει ουκ ολίγες φορές να χάσουν τα μαλλιά τους. Τελευταίο θύμα αυτού του δράματος (όχι δεν υπερβάλλουμε καθόλου - σοβαρολογούμε) είναι η ηθοποιός Keira Knightley.

Σε συνέντευξή της η Knightley παραδέχθηκε πως οι τόσες αλλαγές που είχε κάνει στο χρώμα των μαλλιών της λόγω των απαιτήσεων των διαφόρων ρόλων της σε ταινίες, είχες ως αποτέλεσμα να καταστραφούν τα μαλλιά της και να αρχίζουν να της πέφτουν.

"Έβαψα τα μαλλιά μου ό,τι χρώμα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Η κατάσταση ήταν τόσο κακή, όπου τα μαλλιά μου άρχιζαν στην πραγματικότητα να πέφτουν από το κεφάλι μου. Οπότε τα περασμένα πέντε χρόνια φορούσα περούκες, όπου είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στα μαλλιά μου", δήλωσε.

Η ίδια άρχισε να βλέπει βελτίωση στα μαλλιά της όταν έμεινε έγκυος. Τότε παρατήρησε πως τις ξαναμακραίνουν. Έγιναν πιο πυκνά και πιο λαμπερά.

Σε αυτό το σημείο να πούμε, πως η αδυναμία της τρίχας είναι ένα συχνό φαινόμενο στις γυναίκες και μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες - στρες, ορμόνες, βάψιμο μαλλιών, υπερβολικό styling, κατάθλιψη και κακή διατροφή.

Ας δούμε μερικές από τις πιο επικές αλλαγές στα μαλλιά της Keira:

[gallery-676897]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.