CELEBRITIES

Η Kim Kardashian αποκάλυψε ακόμα ένα πλούσιο προσόν της δημόσια


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

26 Αυγούστου 2016

kim-1.jpg

Η διάσημη Kim Kardashian ταξίδεψε πρόσφατα στο Mexico και χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά το moto των καλοκαιρινών της διακοπών, τη φράση ¨body positivity". Σίγουρα η φράση αυτή αποδεικνύεται στις περισσότερες δημοσιεύσεις της, αφού προβάλλει χωρίς δισταγμό το κορμί και τα πλούσια προσόντα της στους αγαπημένους της fan. Σε αυτό το video στο Snapchat θα λέγαμε, ότι το πίσω μέρος του σώματός της κινείται με θετική ενέργεια...!

Όταν όμως η Kim βρήκε το κατάλληλο emoticon για τα πλούσια οπίσθια της, που είναι ένα βερίκοκο, μάλλον δεν θα πρόλαβε να βρει και για τα πλούσια στήθη της, τα οποία και αποκάλυψε κατά διάρκεια των διακοπών της στο Mexico. Η μελαχρινή TV persona αποφάσισε να εμφανιστεί με διάφανο μακρυμάνικο τοπ μέσα από το οποίο φαίνονταν τα πάντα!

Παρόλα αυτά η Kim φαινόταν όμορφη. Και εδώ που τα λέμε είναι cool να φαίνεται κάποιος χαλαρός και άνετος με το σώμα του. Αφού είναι και της μόδας ζήτω η ομάδα των Free the Nipples!

[gallery-679307]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.