CELEBRITIES

Η Beyonce εμφανίστηκε με outfit αξίας $13 εκ. - απλά επειδή μπορεί


29 Αυγούστου 2016

Συνεχίζοντας στον παλμό των MTV VMAs και τις εμφανίσεις που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, δεν μπορούμε να μην κάνουμε ξεχωριστή αναφορά στη... Βασίλισσα. Η Queen Bey, η οποία μέσα σε όλα κέρδισε και το βραβείο για το video της χρονιάς με το Formation, έλαμψε στην κυριολεξία μέσα στην εκπληκτική τουαλέτα της αλλά και χάρη στα κοσμήματα που επέλεξε για τη βραδιά. Και πώς να μη λάμψει άλλωστε, όταν το σύνολό της υπολογίζεται ότι κόστισε περίπου $13 εκ. - περίπου δηλαδή όσο κοστίζει ένα deluxe σπίτι για τους celebrities.

Τα Lorraine Schwartz κοσμήματά της την έκαναν έναν κινητό... θησαυρό, ενώ πιο αναλυτικά:

Τα σκουλαρίκια της κόστισαν $1.8 εκ., τα δαχτυλίδια της  $2.38 εκ. (αριστερό χέρι) και $9 εκ. (δεξί χέρι) ενώ το αστείο είναι πως ούτε η μονάκριβη κόρη της, Blue Ivy, πήγε πίσω, αφού και εκείνη εμφανίστηκε με μια υπέροχη (και πανάκριβη) τιάρα, βαδίζοντας στα stylish χνάρια της μαμάς της και ανεβάζοντας το συνολικό κόστος στα $13,180,000. Γιατί οι ντίβες γεννιούνται από κούνια.

[gallery-680767]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.