CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen κρατά την πιο stylish τσάντα για πάνες


31 Αυγούστου 2016

Κάθε της εμφάνιση γίνεται είδηση αφού πριν, κατά αλλά και μετά την εγκυμοσύνη της, η Chrissy Teigen ξέρει πως να εκτοξεύει στιλιστικά το κάθε outfit της. Το διάσημο μοντέλο και σύζυγος του John Legend εμφανίστηκε με την κλασική "στολή" της, η οποία πάντα περιλαμβάνει μια sexy λεπτομέρεια όπως το πιο ακάλυπτο ντεκολτέ, εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και ένα φόρεμα που τραβά την προσοχή με τα prints του. Μόνο που αυτή τη φορά φρόντισε να κάνει τη διαφορά, ολοκληρώνοντας το outfit όχι με κάποια ιδιαίτερη handbag ή ένα clutch αλλά με την πιο stylish τσάντα για πάνες!

Chrissy Teigen and John Legend Sighting, NYC

Ναι, η Prada diaper bag που κρατούσε χαλαρά στο χέρι της η Chrissy ήταν και το στοιχείο που έκλεψε όλη την προσοχή, αφού από τη μία δείχνει την αγάπη της για την μόδα και το στιλ ακόμα και στα μωρουδιακά, ενώ από την άλλη επιβεβαιώνει ότι όλες οι νέες μαμάδες μπορούν να εμφανίζονται κομψές και προσεγμένες. Ακόμα κι αν δεν φοράνε Prada!

[gallery-681860]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.