CELEBRITIES

Τι είπε η Miranda Kerr για τις γυμνές φωτογραφίες του Orlando Bloom


1 Σεπτεμβρίου 2016

Wb7O2cQrbH.jpg

Όλοι θυμόμαστε το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν λίγες μέρες, με τις φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον Orlando Bloom εντελώς γυμνό να κάνει water sports με την Katy Perry. Το θέμα έχει εξελιχθεί πλέον σε αγαπημένο gossip του Hollywood και, όπως είναι φυσικό, η δήλωση που ψάχνουν όλοι περί του θέματος είναι αυτή της πρώην γυναίκας του Orlando, Miranda Kerr.

Το γνωστό μοντέλο, το οποίο πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του Snapchat, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον γοητευτικό ηθοποιό,αφού οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο,τον χαριτωμένο Flynn. Ο ίδιος ο Orlando λοιπόν φαίνεται πως προσπάθησε να "προετοιμάσει" την πρώην γυναίκα του, στέλνοντάς της ένα μήνυμα τύπου "Εχμ, ντρέπομαι πολύ αλλά πρόκειται να δημοσιευτούν κάποιες photos, θα ήθελα να το ξέρεις", μαζί φυσικά με ένα... preview!

Ποια ήταν η αντίδρασή της; "Ειλικρινά, τι σκεφτόσουν;". Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα που του είπε, αυτό δηλαδή που θα έλεγε κάθε λογικός άνθρωπος. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι ο Orlando έχει φτιάξει super κορμί, ας είναι όμως λίγο πιο προσεκτικός. Ή όπως είπε και η Miranda "Ας ρίχνει κάτι πάνω του!".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.