CELEBRITIES

Η Ariana Grande δηλώνει ερωτευμένη με την αλογοουρά της (!)


5 Σεπτεμβρίου 2016

Ariana-Grande-New-York-Times-2014-Photoshoot-by-Kevin-Scanlon-01.jpg

Τι είναι αυτό που κάνει έναν καλλιτέχνη να εντυπωθεί στη συνείδησή μας, πέρα φυσικά από το όποιο ταλέντο του; Ένα στοιχείο του look του που αποτελεί σήμα κατατεθέν, φυσικά.

Στην περίπτωση λοιπόν της Ariana Grande, η οποία διαθέτει φωνή διαμάντι, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό, το στοιχείο που αποτελεί trademark της δεν είναι άλλο από τη διάσημη αλογοουρά της. Πρόκειται για το hairstyle που επιλέγει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, με τους fans της να περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα τη δουν με τα μαλλιά κάτω.

Ariana-Grande---New-York-Times-2014-Photoshoot-by-Kevin-Scanlon--01

Η ίδια βέβαια μάλλον δεν έχει σκοπό να απαρνηθεί το αγαπημένο της στιλ, με το οποίο μάλιστα δηλώνει ερωτευμένη: "Νιώθω ότι υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί τρόποι να πιάσεις μια αλογοουρά. Μου φέρνει τόση χαρά, ειλικρινά... Κάθε φορά που πιάνω τα μαλλιά μου επάνω είναι μια έκπληξη. Σα να είχα ξεχάσει πόσο μου αρέσει και ξαφνικά το ξαναθυμάμαι", δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της. "Κάθε φορά, είναι σαν την πρώτη φορά. Είναι αληθινή αγάπη".

Αληθινή αγάπη. Μάλιστα. Εμείς τι να πούμε, χαιρόμαστε που έχει βρει αυτό που της αρέσει, μια αλλαγή όμως μία στο τόσο δεν θα ήταν και άσχημη. Όχι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.