CELEBRITIES

Burning Man Festival: Οι πιο cool εμφανίσεις του πιο hot festival


6 Σεπτεμβρίου 2016

burning-man-570.jpg

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα φεστιβάλ παρέδωσε στις φλόγες για άλλη μία χρονιά τον Burning Man και μία μέρα μετά ολοκληρώθηκε έχοντας γεμίσει με νέες αναμνήσεις και εμπειρίες όλους όσους το επισκέφτηκαν.

Το φεστιβάλ, που διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια και προσελκύει χιλιάδες adventurous προσωπικότητες -φέτος άγγιξαν τις 70.000-, υποδέχτηκε (και) φέτος πολλούς από τους αγαπημένους μας celebs που εμφανίστηκαν με beauty looks και outfits που, αν μη τι άλλο, θα σας εντυπωσιάσουν.

Φαντασία, fun, etravagant επιλογές, δημιουργικότητα και πολύ χρώμα. Οι φωτογραφίες που θα δείτε περιέχουν πολύ neon, πολλά braids, ιδιαίτερη nail art και μοναδικό μακιγιάζ. Η Katy Perry, οι αδελφές Delevingne, η οικογένεια Hilton και πολλοί άλλοι εκφράστηκαν ελεύθερα και τα αποτελέσματα έδωσαν μία άλλη νότα στη διάθεσή μας -και τη δική τους, προφανώς.

Well, let's have a (Burning Man) look:

[gallery-685244]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.