CELEBRITIES

Μαντέψτε με ποιους πέρασε τα γενέθλιά της η Beyoncé


6 Σεπτεμβρίου 2016

beyonce-.jpg

Η Beyoncé απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά πώς να περνάει τα γενέθλιά της, για άλλη μία φορά, και αυτή τη φορά επισκέφτηκε το Made in America, όπου δέχθηκε πολλές ευχές και κάποιες από αυτές ήταν πολύ ιδιαίτερες.

Όταν την αναγνώρισε το πλήθος, κατά την είσοδό της στο χώρο με τον Jay Z, δεν σταματούσε να της τραγουδάει και να της στέλνει αγάπη και ευχές και η Queen Bey είχε ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό της.

Αυτά, όμως, μπορούσαμε να τα φανταστούμε. Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι ότι στα γενέθλιά της η Beyonce θα συναντούσε τον Bill Clinton ο οποίος ήταν, επίσης, εκεί. Και αν υπολογίσουμε και τη συνάντησή της, το πρώτο μισό του Σαββατοκύριακου γενεθλίων, και με την οικογένεια Obama, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι έλαβε ευχές όχι από έναν αλλά από δύο Προέδρους της Αμερικής. Και τι άλλο αντιλαμβανόμαστε; Ότι έχει τον τίτλο της Queen Bey τόσο επάξια!

[gallery-685454]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.