CELEBRITIES

Μάθαμε το μυστικό της Victoria Beckham για λαμπερό βλέμμα


15 Σεπτεμβρίου 2016

Έχει εξελιχθεί στη Wonderwoman που τα προλαβαίνει όλα - ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μας δίνει, υπάρχουν όμως και κάποια μικρά βοηθήματα που την κάνουν να δείχνει ακόμα καλύτερη. Σε ένα video τύπου "What"s in my bag", η Victoria αποκάλυψε στο περιοδικό VOGUE τι κουβαλά καθημερινά στην τσάντα της και, όπως ήταν φυσικό, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο beauty kit. Ανάμεσα λοιπόν στα καλλυντικά της υπάρχει και ένα "μυστικό" που της χαρίζει λαμπερό βλέμμα και την κάνει να νιώθει πιο φρέσκια, το οποίο δεν είναι άλλο από τις σταγόνες για τα μάτια.

 

Ναι, ο φυσιολογικός ορός είναι must-have για την τσάντα της, αφού όπως λέει και η ίδια, με το πρόγραμμα της δουλειάς αλλά και τις οικογενειακές της υποχρεώσεις, δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί όσο θα έπρεπε. Ορίστε λοιπόν τι πρέπει να έχετε όλες μαζί σας όταν έχετε ξενυχτήσει, αν δεν το είχατε σκεφτεί ήδη δηλαδή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.