CELEBRITIES

NYFW: Η αντίδραση της Bella Hadid όταν έπεσε ήταν μοναδική


15 Σεπτεμβρίου 2016

Έφτασε και η σειρά του show του Michael Kors για το fashion week και τα ονόματα των καλεσμένων ήταν πολλά και καλά -το ίδιο και τα ονόματα των μοντέλων. Ανάμεσα τους και η Bella Hadid, που δεν γινόταν να μην είναι παρούσα. Το 19χρονο supermodel εμφανίστηκε με μία μοναδική δημιουργία και ενώ όλοι θαύμαζαν την ομορφιά της και το καταπληκτικό της σύνολο, ξαφνικά, το βλέμμα τους που ήταν γεμάτο με ηρεμία και ευχαρίστηση, γέμισε με τρόμο.

Η Bella έπεσε. Ναι, είχε μία ατυχή πτώση η οποία τρόμαξε όλους τους γύρω της, εκτός από την ίδια, η οποία αντέδρασε like a pro (πιο πολύ δεν γίνεται) και συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει -τη δουλειά της. Αστειεύτηκε με το γεγονός αυτό και εκείνη τη στιγμή -έσκασε ένα φανταστικό χαμόγελο- και αργότερα, σε μία ανάρτησή της στο Instagram και απέδειξε ότι εκτός από επαγγελματισμό μπορεί να επιδείξει άνετα και αυτοσαρκασμό. Μα όλα τα ταλέντα πάνω της;!

[gallery-692092]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.