CELEBRITIES

Ο έρωτας της Sarah Paulson και της Holland Taylor δεν μπορεί να κρυφτεί


19 Σεπτεμβρίου 2016

H Sarah Paulson και η Holland Taylor φαίνεται πως είναι τόσο ερωτευμένες η μία με την άλλη, που τίποτα δεν μπορεί να της σταματήσει από το να στέλνουν η μία στην άλλη μηνύματα αγάπης. Ακριβώς αυτό συνέβη χθες, όπου η Sarah παρευρέθηκε στα Emmys, φορώντας μάλιστα και ένα υπέροχο φόρεμα. Η Holland, η οποία δεν ήταν μαζί της φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσω του λογαριασμό της στο Twitter και να της δείχνει συνεχώς τη στήριξη και την αγάπη της.

Αρχικά, μόλις η πρωταγωνίστρια του American Crime Story: The People v. O.J Simpson πάτησε στο κόκκινο χαλί, η Holland τράβηξε φωτογραφία από την τηλεόραση, την ανέβασε στο Twitter και έγραψε "Παθαίνω καρδιά...".

Στη συνέχεια και αφού η Sarah έστειλε ένα γλυκό μήνυμα στη Holland μέσα από τη μίνι συνέντευξή της στο Ε!, λέγοντας "Γεια σου Holland, αν βλέπεις! Holland Taylor σε αγαπώ". Και εννοείται πως η Holland απάντησε με tweet λέγοντας "Αν βλέπω...; Αν βλέπω;;;; Ναι, βλέπω!! Θεέ μου!...Σε αγαπώ".

Αλλά μισό λεπτό γιατί έχει και συνέχεια...Μόλις η Sarah πήρε το βραβείο, φώναξε "σ' αγαπώ" και η Holland με τη σειρά της έγραψε αυτό:

Αυτό θα πει έρωτας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.