CELEBRITIES

Ποιο πανεπιστήμιο άφησε η Sofia Vergara για να γίνει ηθοποιός


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

27 Σεπτεμβρίου 2016

Το τελευταίο διάστημα μαθαίνουμε εκπληκτικά πράγματα για το παρελθόν διάσημων ηθοποιών, όπως την αποκάλυψη της Emily Blunt ότι ήταν μια πρώην pop star και τώρα, ότι η sexy ηθοποιός Sofia Vergara ήθελε να γίνει οδοντίατρος! Ναι καλά ακούσατε, η όμορφη Vergara αποκάλυψε στον παρουσιαστή Harry Connick Jr. στο talk show "Harry", ότι το όνειρο της ήταν να γίνει γιατρός. Αν και κανείς νομίζουμε δεν θα μπορούσε να την φανταστεί σε αυτό το επάγγελμα...

Και όμως, επειδή οι σπουδές στην ιατρική ήταν πολλά χρόνια αποφάσισε να μπει στην σχολή οδοντιατρικής, χωρίς όμως να πάρει το πτυχίο. Όπως δήλωσε η ίδια, σπούδασε μόνο για 2 χρόνια και μπορεί να μην τελείωσε την σχολή αλλά πρόλαβε να μελετήσει λίγα πτώματα πριν τα παρατήσει.

Φαίνεται ότι η μοίρα, της επιφύλασσε άλλο δρόμο συγκεκριμένα αυτόν της υποκριτικής και από ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά αφού κάνει θραύση σε όποια σειρά ή ταινία και αν παίξει.

Δείτε την δήλωση της στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=yFGkZyVSEQU [gallery-699116]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.