CELEBRITIES

Woman in Red: Η Kate Middleton και το αξίας 1300$ φόρεμά της


28 Σεπτεμβρίου 2016

Η Kate Middleton μας έχει ενθουσιάσει κατά καιρούς με τις πολύ οικονομικές και ταυτοχρόνως κομψές επιλογές της και τώρα ήρθε η ώρα να μας εντυπωσιάσει με μία εμφάνιση, που θυμίζει κάτι από χολιγουντιανό glam και κοστίζει μερικά χιλιάδες δολάρια.

Αυτό τον καιρό η Δούκισσα μαζί με το σύζυγό της Πρίγκιπα William, βρίσκονται στον Καναδά. Και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς οι επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να παρευρεθούν είναι πολλές. Ωστόσο, η Middleton ξέρει πώς να κάνει την κάθε της εμφάνιση μοναδική.

Αυτή τη φορά έλαμψε κυριολεκτικά μέσα σε ένα κατακόκκινο Preen φόρεμα, αξίας 1300 δολαρίων, το οποίο είχε μία ιδιαίτερη λαιμόκοψη - για τα κλασσικά γούστα της Kate - και είχε πολύ ωραία "διακοσμηθεί" με μία βασιλική διαμαντένια καρφίτσα στο σχήμα του φύλλου του σφενδάμου (που είναι και το σήμα κατατεθέν του Καναδά), η οποία είχε δοθεί από τον Βασιλιά Γεώργιο VI στην βασιλομήτωρ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους το 1939.

Μα πόσο εξαιρετική είναι η Kate!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.