CELEBRITIES

Η αντίδραση της Taylor Swift στην επίθεση της Demi Lovato


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

5 Οκτωβρίου 2016

Η 26χρονη διάσημη τραγουδίστρια, φαίνεται να είναι αρκετά δυσαρεστημένη με την δήλωση της Demi Lovato στο περιοδικό Glamour που ήταν αρκετά επικριτική ως προς την παρέα της. Η τραγουδίστρια Demi δήλωσε ότι στην πολυσυζητημένη παρέα της Taylor δεν βλέπει κανέναν να έχει φυσιολογικό σώμα και ότι προσπαθούν να δείξουν ότι είναι τέλειοι χωρίς αυτό να είναι ρεαλιστικό.

taylor-demi-1

Η Demi Lovato συνέχισε τις δηλώσεις της αναφέροντας την διαμάχη μεταξύ της Taylor και της Katy Perry και συγκεκριμένα το video της Taylor Swift με τίτλο "Bad Blood", αναφέροντας ότι σε αυτό δείχνει μια έμμεση επίθεση προς στην Katy και ότι θα πρέπει η ίδια να αναρωτηθεί αν υπάρχει ουσία το να αποκαλεί τον εαυτό της φεμινίστρια μετά από όλα αυτά.

Η αλήθεια είναι το Twitter της Demi Lovato γέμισε από όχι τόσο κολακευτικά σχόλια για τις δηλώσεις της, καθώς το κοινό της Taylor Swift είναι τόσο φανατικό που δεν σηκώνουν κουβέντα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.