CELEBRITIES

H star του Grey’s Anatomy αποκάλυψε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις


10 Οκτωβρίου 2016

Με αρκετή τόλμη και θάρρος, η 41χρονη Sara Ramirez αποφάσισε να κάνει μια αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά της, στο πλαίσιο ομιλίας της στο Los Angeles. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς "Grey's Anatomy" δήλωσε:

«Τόσοι νέοι άνθρωποι που δεν έχουν σπίτι είναι άνθρωποι των οποίων η ζωή αγγίζει πολλά θέματα, όπως το φύλο, η εθνικότητα, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, το κοινωνικό status, η θρησκεία κ.ά. Λόγω παρόμοιων διασταυρώσεων που υπάρχουν και στη δική μου ζωή – είμαι γυναίκα, πολύ-φυλετική, έγχρωμη, αμφιφυλόφιλη, μετανάστρια και μεγαλωμένη από οικογένειες με βαθιές ρίζες στον Καθολικισμό, επενδύω ενεργά σε έργα που επιτρέπουν τη φωνή της νεολαίας μας να ακουστεί, και τους υποστηρίζουν στο να κατέχουν τις δικές τους αφηγήσεις, ώστε εμείς να μπορούμε να τους υποστηρίξουμε με τον τρόπο που χρειάζονται».

rsdikn6wo5lz1dodjvrs

Μάλιστα φρόντισε να επιβεβαιώσει την είδηση της bisexual προσωπικότητάς της και μέσω Twitter, με τους fans να απαντούν με μηνύματα υποστήριξης και αγάπης για το θάρρος της.

Η Ramirez, η οποία το 2012 παντρεύτηκε τον Ryan DeBolt, δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά ανοικτά για τη σεξουαλικότητά της, παρόλο που υποδύεται έναν τέτοιο χαρακτήρα στη σειρά "Grey's Anatomy", από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Μάιο μετά από 10 επιτυχημένες σεζόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.